schoonheidsspecialiste Breda

Ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialist Breda? Boek zo snel mogelijk een afspraak om een mooie huid te krijgen en een momentje voor jezelf te plannen.

#1 Analyse van de huid 

Een schoonheidsspecialiste kijkt onder een speciale lamp naar de huid van jouw gezicht. Binnen een paar minuten is te zien wat jouw huidtype is en welke problemen je ervaart. Die analyse is nodig om te weten welke behandeling ze moet toepassen. Bij schoonheidsspecialist Breda heet dit onderdeel van de behandeling face mapping.

Behandeling op basis van je huidtype 

Iedere huid is anders. Sterker nog, de verschillende gebieden in je gezicht kunnen ook van elkaar verschillen. Bij veel mensen is de T-zone (voorhoofd, neus en kin) vaak een stuk vetter dan de wangen. Dit vraagt dus om een hele specifieke aanpak. Schoonheidsspecialist Breda weet precies welke behandeling ze moet uitvoeren welke producten voor jouw huid te gebruiken.

Advies over de juiste producten 

De behandelingen in de salon hebben het meeste effect als je dezelfde producten (of in ieder geval hetzelfde merk) ook thuis gebruikt. Het is belangrijk om de huid goed te reinigen en te verzorgen met een crème. Als je zonder advies huidverzorging koopt bij de drogist of parfumerie kan het zijn dat je de verkeerde producten koopt. Heel veel mensen denken bijvoorbeeld dat ze een droge huid hebben. Maar vaak is de huid eerder vochtarm door het weer, de verwarming en te weinig water drinken. Dat zijn twee heel andere huidproblemen. Met een goed advies behaal je de mooiste resultaten.

#2 Krachtigere producten 

In de salon worden net even iets meer geconcentreerde producten gebruikt dan dat je kan kopen voor thuis. Denk aan een pittige peeling met fruitzuur. Die is voor thuis niet geschikt omdat je die beter eens per maand kan gebruiken. Teveel werkt averechts.

#3 Lekker tijd voor jezelf  

Een momentje bij de schoonheidsspecialist is ook gewoon lekker ontspannen. Leg je telefoon weg en claim de tijd voor jezelf. Je hebt het verdiend!