Fietsenmaker Barendrecht

Nederland is een echt fietsland. Ons landje heeft de grootste fietsdichtheid van alle landen in de wereld. Dat is ook niet zo gek want Nederland is een klein landje. Fietsen is ook niet heel moeilijk. Het kost dus weinig moeite om op de fiets te stappen en lange afstanden te maken. Omdat fietsen zo populair is, is deze activiteit ook aan trends onderhevig. Laat wel je fiets goed nakijken door fietsenmaker Barendrecht voordat je de weg opgaat. 

#1 Lange fietstochten 

Fietsen worden van steeds betere kwaliteit. Wist je dat veel bekende fietsmerken uit Nederland komen? Daarom is het leuk en goed om een fietsvakantie te ondernemen. Met een fiets van nu rijd je gerust naar België of Duitsland. Ook hiervoor geldt weer dat je je fiets moet laten nakijken door fietsenmaker Barendrecht voordat je op vakantie gaat. Pech onderweg is met de fiets ook vervelend. 

Laat je fiets op tijd repareren

Het beste voor je fiets is om deze op tijd te laten repareren. Ook als je niet op vakantie gaat kan het goed zijn om je stalen ros jaarlijks te laten nakijken. Fietsenmaker Barendrecht kijkt onder andere naar je banden, de spanning van de ketting en de remmen. 

Kies wel de juiste fiets 

Er zijn veel verschillende soorten fietsen. Kies wel de juiste voor hoe jij je fiets gaat gebruiken. Is dit in de stad, voor een lange trektocht of ga je elke dag dezelfde route naar je werk? Het is belangrijk om hierbij stil te staan. 

#2 Het ANWB-stelletje 

Je hebt vast wel eens foto’s gezien van een man en een vrouw die op de fiets precies dezelfde kleding dragen. Zo’n koppel wordt een ANWB-stelletje genoemd. Een paar jaar geleden werd er nog om gelachen. Maar zelfs jongere mensen zien er tegenwoordig zo uit. Waarom? Fietsvakanties zijn nu eenmaal in trek en de kleding van de ANWB is geschikt en praktisch voor een langere tocht. Vanaf 2021 zullen we vast nog veel meer ANWB-stelletjes gaan zien onderweg.